Home

Productie

Wie wij zijn

Contact 

  

SOCIALE FILMPROJECTEN

 

 

Lights Camera Action (LCA) start verschillende soorten sociale filmprojecten op. Met de desbetreffende deelnemers wordt onder begeleiding van een filmmaker een speelfilm bedacht, gemaakt en zelf in gespeeld, met als eind resultaat een echte speelfilm.

Wij van LCA verzorgen alles van A tot Z. Van promotie om deelnemers aan te trekken tot aan het organiseren van een heuse film première. Wij kunnen zelfs meehelpen met aanschrijven van eventuele subsidies.

Voor wie zijn deze sociale projecten?

Wij hebben ervaringen met het maken van speelfilms met buurtbewoners, maar denk ook aan scholen en sociale instellingen. Deelname aan een project brengt verbinding, verbondenheid maar ook een stukje talentontwikkeling. Film maken betreft vele facetten, zoals camera, acteren, licht/geluid, visagie, script schrijven etc.

Het doel is met de speelfilm een positieve boodschap uit te dragen. Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje van de film première "Een Kleine Wereld"; waar wethouder stadsdeel Amsterdam Nieuw West de heer A. Baâdoud zeer te spreken over is.

Voor aanvragen en/of meer informatie neem contact met ons op.

Om de informatie te bekijken met betrekking tot onze projecten? klik hier